top of page

Limone sul Garda- město kde mají skoro vše z citronu- Lago di Garda I.

V úterý ráno jsme vyrazili směr Lago di Garda, ale ještě před tím jsme se stavili ve dvou městečkách. První zních byl Brixen. Jestli nevíte čím je městečko známé, tak tím, že tam bydlel Karel Havlíček Borovský, když ho vyhostili z Čech za Rakouska Uherska.

Pak jsme jeli do města Bolzáno, dali jsme si tam pizzu v pekárně, která byla fakt dobrá, prohlídly si městečko a hurááááá do Lago di Garda.

Když jsme konečně dojeli k našemu hotelu, ubytovali jsme se a pak jsme šli k bazénu si odpočinout. Po koupání jsme se přemístili do pokoje, připravili na večeři a pak jsme si jen užili skvělou večeři.

První den jsme jeli na kola. Jeli jsme do Arco a od tamtud do Rival del Garda a pak do hotelového bazénu. Výlet byl dlouhý 14km.

Ve čtvrtek jsme se jeli podívat po okolí. Nejdřív jsme se jeli podívat do městečka Limone sul Garda, kde mají spoustu věcí z citronu. A pak jsme navštívili vesnici Nago (od tamtud nemám žádný fotky), ale Nago bylo moc krásné jako Limone, takže oboje doporučuji navštívit.

Po večeři jsme se šli projít po okolí hotelu. My se ségrou jsme se bavily tak, že jsme si pouštěly písničky a pak jsme je i zpívaly, takže si myslím, že lidi, kteří nás potkali z nás museli mít dost velkou legraci.

Další den jsme jezdili po městech kolem Lago di Garda navštívili jsme: Malcesine Garda a Nago.

Melcesine je hrozně moc zajímavé, je tam historický hrad a takové ty typické italské uličky které jsou známé z filmů. V Garda se pořádají každý pátek trhy, a protože byl čas oběda a my všichni milujeme mořské plody, tak jsme si je koupili. Trh končí okolo 13 hodiny.

A v Nagu jsme se procházeli a užívali dovolené.

Další den jsme jeli na kola do Naga, ve kterém jsme byli předešlý den a pak jsme jeli přes Mori do Rovereto a pak zpátky do hotelu a k bázénu. Výlet byl dlohý 32km. V neděli jsme jeli zase na kola a jeli jsme zase do Naga a z Nága do Dro a to bylo dlohý 21km.

Na druhou část z Lago di Garda se můžete těšit.

bottom of page